Karagümrük, Denizlispor / Denizlispor Fatih Karagumruk Maci Ardindan - Dakikasında savunmanın uzaklaştırmaya çalıştığı top ceza sahası önünde aksel aktaş'ta kaldı.

Karagümrük, Denizlispor / Denizlispor Fatih Karagumruk Maci Ardindan - Dakikasında savunmanın uzaklaştırmaya çalıştığı top ceza sahası önünde aksel aktaş'ta kaldı.. Denizlispor mustafa yumlu (sarı kart cezalısı), kubilay aktas (sarı kart cezalısı), özer özdemir (kırmızı kart cezalısı), asim aksungur (oynama izini yok), costel pantilimon (sakatlığı bilinmiyor). Pantilimon, özer özdemir, fabiano, kubilay aktaş, lopes (dk. En son fatih karagümrük haberleri. Ligi finali için yaklaşık 1 aydır maç oynatılmayan stadyumda, süper lig'in son hafta mücadelesinde karagümrük ile denizlispor karşı karşıya gelecek. Erkan özdamar x, ali saygın ögel xx, i̇brahim bozbey xx, caner ak xx.

Maçtan dakikalar (i̇kinci yarı) 11. Dakikada yukatel denizlispor öne geçti. Canlı maç izle | canlı maç izle , maç izle, mobil maç izle. Şifresiz fatih karagümrük ve denizlispor maçı canlı izle. Bu simgeye tıkladığınızda karşılaşma için açılan farklı i̇ddaa seçeneklerini ve oranlarını görebilirsiniz.

Denizlispor Srl Vs Fatih Karagumruk Sk Srl 24 01 2021 Stream Results
Denizlispor Srl Vs Fatih Karagumruk Sk Srl 24 01 2021 Stream Results from cdn.scores24.ru
Şifresiz fatih karagümrük ve denizlispor maçı canlı izle. Yenilgisini alan ve 12 maçtır kazanamayan denizlispor ise 28 puanla son sırada tff 1. 15 mayıs 2021 tarihinde türkiye ligi maçları kapsamında karşılaşan fatih karagümrük denizlispor özet izlemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Fatih karagümrük bojan saranov (no eligibility), enzo roco (red card suspension), ervin zukanovic (unknown injury), zeki yildirim (unknown injury), yannis salibur (unknown injury), cristobal jorquera (knee surgery). İstanbul ekibi fatih karagümrük bu galibiyetle puanını 30'a yükseltirken, denizlispor 14 puanda kaldı. Süper lig'de ilk devrenin son maçları oynanmaya devam ediyor. Ligi finali için yaklaşık 1 aydır maç oynatılmayan stadyumda, süper lig'in son hafta mücadelesinde karagümrük ile denizlispor karşı karşıya gelecek. Hafta maçında evinde fatih karagümrük ile karşılaşacak.

Hafta maçında evinde fatih karagümrük ile karşılaşacak.

Pantilimon xx, lopes xx (bergdich dk. Yenilgisini alan ve 12 maçtır kazanamayan denizlispor ise 28 puanla son sırada tff 1. Ve son haftasında karagümrük evinde denizlispor ile karşı karşıya geldi. Erkan özdamar x, ali saygın ögel xx, i̇brahim bozbey xx, caner ak xx. Şifresiz fatih karagümrük ve denizlispor maçı canlı izle. Süper lig'de ilk devrenin son maçları oynanmaya devam ediyor. Karşılaşma karagümrük'ün ev sahipliğinde atatürk olimpiyat stadı'nda gerçekleşiyor. Pantilimon, özer özdemir, fabiano, kubilay aktaş, lopes (dk. Denizlispor mustafa yumlu (sarı kart cezalısı), kubilay aktas (sarı kart cezalısı), özer özdemir (kırmızı kart cezalısı), asim aksungur (oynama izini yok), costel pantilimon (sakatlığı bilinmiyor). Dakikada yukatel denizlispor öne geçti. Dakikada denizlispor savunmasının uzaklaştırmak istediği topa, yay üzerinden aksel aktaş vurdu. Haftasında fatih karagümrük ile denizlispor karşı karşıya geliyor. Hafta maçında evinde fatih karagümrük ile karşılaşacak.

Denizlispor (21.) karagümrük (8.) 1:2. Dossevi'nin ara pasıyla ceza sahası içinde kaleciyle karşı karşıya kalan mesanovic, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: Erkan özdamar, ali saygın ögel, i̇brahim bozbey. Haftasında fatih karagümrük, denizlispor'u konuk etti. Bu sonuçla sezona 3'te 3 ile nokta koyan karagümrük, 60 puanla sezonu 8.

Denizlispor Karagumruk Maci Canli Izle Youtube
Denizlispor Karagumruk Maci Canli Izle Youtube from i.ytimg.com
Bu sonuçla sezona 3'te 3 ile nokta koyan karagümrük, 60 puanla sezonu 8. Sofascore canlı skor fatih karagümrük ve denizlispor arasındaki önceki maçların, h2h maçlarına göre sıralamasını bulabilirsiniz. Karşılaşma karagümrük'ün ev sahipliğinde atatürk olimpiyat stadı'nda gerçekleşiyor. Karagümrük'e galibiyeti getiren golleri fabio borini ve alassane ndao attı. Dakikada denizlispor savunmasının uzaklaştırmak istediği topa, yay üzerinden aksel aktaş vurdu. Ve son haftasında karagümrük evinde denizlispor ile karşı karşıya geldi. Bu simgeye tıkladığınızda karşılaşma için açılan farklı i̇ddaa seçeneklerini ve oranlarını görebilirsiniz. Dossevi'nin ara pasıyla ceza sahası içinde kaleciyle karşı karşıya kalan mesanovic, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi:

Fatih karagümrük bojan saranov (no eligibility), enzo roco (red card suspension), ervin zukanovic (unknown injury), zeki yildirim (unknown injury), yannis salibur (unknown injury), cristobal jorquera (knee surgery).

Ve son haftasında karagümrük evinde denizlispor ile karşı karşıya geldi. Denizlispor mustafa yumlu (sarı kart cezalısı), kubilay aktas (sarı kart cezalısı), özer özdemir (kırmızı kart cezalısı), asim aksungur (oynama izini yok), costel pantilimon (sakatlığı bilinmiyor). Pantilimon, özer özdemir, fabiano, kubilay aktaş, lopes (dk. Dakikada denizlispor savunmasının uzaklaştırmak istediği topa, yay üzerinden aksel aktaş vurdu. Dossevi'nin ara pasıyla ceza sahası içinde kaleciyle karşı karşıya kalan mesanovic, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: Canlı maç izle | canlı maç izle , maç izle, mobil maç izle. Saat 16:00'da başlayan mücadelede denizlispor ile karagümrük karşılaştı. Sofascore canlı skor fatih karagümrük ve denizlispor arasındaki önceki maçların, h2h maçlarına göre sıralamasını bulabilirsiniz. Ve son haftasında karagümrük evinde denizlispor ile karşı karşıya geldi. En son fatih karagümrük haberleri. Erkan özdamar, ali saygın ögel, i̇brahim bozbey. Haftasında fatih karagümrük, denizlispor'u konuk etti. Haftasında fatih karagümrük ile denizlispor karşı karşıya geliyor.

15 mayıs 2021 tarihinde türkiye ligi maçları kapsamında karşılaşan fatih karagümrük denizlispor özet izlemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Pantilimon, özer özdemir, fabiano, kubilay aktaş, lopes (dk. Karşılaşma karagümrük'ün ev sahipliğinde atatürk olimpiyat stadı'nda gerçekleşiyor. Denizlispor mustafa yumlu (sarı kart cezalısı), kubilay aktas (sarı kart cezalısı), özer özdemir (kırmızı kart cezalısı), asim aksungur (oynama izini yok), costel pantilimon (sakatlığı bilinmiyor). En son fatih karagümrük haberleri.

Maca Dogru Denizlispor Fatih Karagumruk á´´á´° Youtube
Maca Dogru Denizlispor Fatih Karagumruk á´´á´° Youtube from i.ytimg.com
Denizlispor'da mustafa yumlu, özgür çek ile bakalorz, karagümrük'te ise zukanovic, biglia ve jorquera sakatlıkları nedeniyle maçta forma giyemeyecekler. Bu sonuçla sezona 3'te 3 ile nokta koyan karagümrük, 60 puanla sezonu 8. Haftasında fatih karagümrük ile denizlispor karşı karşıya geliyor. Türkiye ligi maçları özetleri ►15.05.2021 fatih karagümrük denizlispor özet i̇zle. Pantilimon xx, lopes xx (bergdich dk. Haftasında yukatel denizlispor ile fatih karagümrük, denizli atatürk stadı'nda karşı karşıya geldi. Erkan özdamar, ali saygın ögel, i̇brahim bozbey. Şifresiz fatih karagümrük ve denizlispor maçı canlı izle.

Süper lig'de ilk devrenin son maçları oynanmaya devam ediyor.

Denizlispor mustafa yumlu (sarı kart cezalısı), kubilay aktas (sarı kart cezalısı), özer özdemir (kırmızı kart cezalısı), asim aksungur (oynama izini yok), costel pantilimon (sakatlığı bilinmiyor). Ve son haftasında karagümrük evinde denizlispor ile karşı karşıya geldi. Saat 16:00'da başlayan mücadelede denizlispor ile karagümrük karşılaştı. Haftasında fatih karagümrük, denizlispor'u konuk etti. Denizlispor'un tek sayısı ise 88. Karagümrük'ün gollerini borini ve ndao kaydetti. Şifresiz fatih karagümrük ve denizlispor maçı canlı izle. Karagümrük'e galibiyeti getiren golleri fabio borini ve alassane ndao attı. Hafta maçında evinde fatih karagümrük ile karşılaşacak. Bu müsabakalarda 2 gol atan yukatel denizlispor, kalesinde 5 gol gördü. İstanbul ekibi fatih karagümrük bu galibiyetle puanını 30'a yükseltirken, denizlispor 14 puanda kaldı. Karşılaşma karagümrük'ün ev sahipliğinde atatürk olimpiyat stadı'nda gerçekleşiyor. Dossevi'nin ara pasıyla ceza sahası içinde kaleciyle karşı karşıya kalan mesanovic, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi:

Post a Comment

0 Comments